Függő vagyok, mi tagadás, nincs ezen mit szépíteni.
Tavasszal csak az alkalmat lesem, amikor méregdrágán vehetek egy kilót és nekieshetek habzsolni.
A saját az igazi, már elvetettem (lilát, cherise-t és cleopatra-t), naponta nézem; "még nem bújt ki, franc".
Tegnap is hazakullogtam egy szatyor újkrumplival, hálistennek Anya nem kérdezte mennyi volt...
Mindenki másképp csinálja.
Nálam nincs faxni, megmosom, vakargatni sztem lovakat kell; "nincs énnekem erre időm".
Tepsibe kerül, könyörtelen módon:
- szétnyomott fokhagyma
- rozmaring
- só/bors
- olívaolaj
Sütőben sütöm ropogósra, nem várom meg amíg kihűl, minél többet elnassolok belőle tűzforrón, hogy nekem jusson a legtöbb.
Dip-et is szoktam hozzá csinálni:
- tejföl
- csokor kapor aprózva
- kis fej lilahagyma picire vágva
- friss oregánó
- só/bors
Ígyni!
Mondtam én, hogy nem kell faxnizni.
Bármennyit csinálsz belőle, kevés lesz.
Az alapanyag megdicsőülése na.